2008. június 19., csütörtök

Élünk, nyugi

Nincs sok időm, úgyhogy csak gyorsan reagálok egy-két dologra:
Pancsi! Sajnos az emlékeztetőről lemaradtál: ma megvettem a kis rózsaszín játékszered! :)
Verus: Ez nem leírható egyszerűen, velem született szuperképesség :)
Iván: Lelkifröccs tartalma bizalmas, sajnos nem árulhatom el! Highly confidential, disclosure prohibited by LAW! :)
A Marquee tényleg menő hely, a szokásos módon nyilván nem akartak beengedni. A kis feka szélhámost (kis meglepetésünkre) lelépett :) (érdekes, hogy mindig beleszaladunk valami ilyenbe, de sose tanulunk belőle. Persze 9 bacardi kólával előbb jó eséllyel gondolkodtunk is volna akár)
Na de nem törtünk le, úgyhogy végülis én megint berimánkodtam magunkat, mint Milánóban. Akkor ott mi voltunk Milánó négerei, itt ez elég hülyén hangzana, ráadásul ha így lett volna, beengedtek volna minket hamarabb :) Legalábbis Wesley Snipes-t soron kívül beengedték, nem is értem miért. Minket nem akarnak lesittelni, mint őt, ráadásul mi sokkal jobb fejek vagyunk :)
A hely amúgy tényleg menő volt, együtt táncoltunk a fent említett celebritással, a pia drága volt (gondolom), és találkoztunk jófej emberekkel is. Kaptunk ingyen vodkát valakitől, a pultos csaj meg adott nekünk 2 ingyen koktélt, amit szintén nem igazán értettünk :))) Lehet, hogy valami kijózanító dolog volt, mert 4 felé már elég rózsás volt a hangulatunk. Az izraeli csajok meg arra a válaszomra, hogy "Budapestről" a következőket mondták: Halá kásid másidkh hhdueiksksdfj lslkkdáfá sdf kdsf " Erre én a következőt mondtam "Wha?" Aztán mint kiderült, hogy ha Budapesten lakom, akkor triviális, hogy tudok héberül. Hát nem tudok. Utána azért még nagyon jót buliztunk Perivel, de sajna fényképezőgépem áldozatul esett a mulatozásnak :(Az sajnos -rajta Peri német disszertációs videójával, amit a taxisófőrnek előadott- egy taxi hátsó ülésén van, vagy egy orgazdánál, vagy valamelyik Marquee alkalmazottnál otthon :((((
Négy körül hazajöttünk, másnap én 11-kor ébredtem, így a második előadásra már be is értem. Nagyon unalmas volt, úgyhogy nehéz volt kibírni a hátralevő időt ébren. Aztán pihi, találkoztunk Esztivel, elmentünk Ivi régi éttermébe, és kajáltunk egy nagyot. A Chrysler buildinges sólymokat megpróbáltuk lefényképezni, de ez kiderült, hogy nem lehetséges, mert csak a fölső teraszról látszódnak olyan szögben, hogy összeálljanak egy madárrá. Legalábbi mi nem jöttünk rá, hogy lehetne megoldani :(
Sétáltunk még este a Central Parkban, aztán Eszti haza, mi meg aludtunk.
Most épp Márk és Dani a Staten Island Ferry-n vannak, mi meg játéktermeztünk. Előtte voltunk a zsidónál, és bevásároltunk minden fontos dolgot. Századszorra vagyunk ott, de még mindig lenyűgöz, hogy milyen hihetetlen kiszolgáló rendszer van ott. Szerintem naponta legalább 200 millió forintnyi árutól szabadulnak meg (a hirtelen számítások szerint).
Na most be is fejezem, mert jobb dolgom is van, mint írogatni nektek :) Képeket meg rakunk föl holnap iccaka, mert Szániban lesz net. Ja tényleg: ma sikerült szállást szereznünk holnapra - ennél jobban nem szabad elsietni :))
Na kommenteljetek tik is, hogy mi van, meg hogy van, meg mi van, mert az a napi 1 komment (amit egyébként nagyon nagy örömmel veszünk) nem ad valami nagy motivációt, hogy egy hülye gép előtt üljek, ahelyett, hogy csapassam Nyunyiban vagy Szániban!! Úgyhogy hír iz dö díl: mindenki írjon komment, aki eddig nem írt, és az is, aki eddig írt, mert egyébként hanyagolni fogom az írást. Itt mindenki alatt azokat is értem, akik sosem szoktak kommentelni!
Na pááááááá!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia MiköŐly! Meg a többiek!
Vezlisznájpsz magyar hangja galambos péter szokott lenni.
Tegnap berúgtam 4 sörtől, és ma már nem mentem be a régi munkahelyemre.
Eszti hogy van?
csókollak.

Petike írta...

Csá!

Jó volt az élménybeszámoló,az izraeli csajokat meg fel kellett volna cipelned a hotelszobádba, és elmutogatni nekik hogy milyen a hátrafelé nyilazás :)

Peti

Névtelen írta...

de csak azért, mert kérted...
nem jó a blog cím, esetleg módosítani kellene pedaeszmami-ra, nem?
nekem ez jutott eszembe még a múltkor.
ja, és hihetelen, h mindig csak a szex, meg a szipu....

Névtelen írta...

Mik,

mérges vagyok, mert 1 képem sem tettétek fel!!! Nem is írok többet! Ennyi.

Névtelen írta...

Illetve!!
Es hogy all az uj vilag legmagasabb epuletenek epitese??? Voltatok a ground0-nal egyaltalan???
Remelem most nem hagyjatok ki a 66. utca magassagaban az East river megtekinteset, hiszen egyedulallo a panorama... :)
Piiiisz

Névtelen írta...

JJjja es majd kihagytam a kovetkezo fantasztikus es kiszamithatatlan szofordulatot: Nagyon kiraly hogy jot partiztatok Nyunyiban, es tok penge hogy Wesly Snipes-szal. Hahahaaaaahaa

Névtelen írta...

Jajj Mikike, nem kell a fenyegetés, úgyis megosztod velünk kedves élményeidet! Hiszen mit sem érnek a csodástökéletes amerikai élmények showoffolás nélkül!:)
És vettél a zsidóknál másik gépet azonnal?
És mostmár szabadulj meg a szuperképességedtől! Nem szabad megtörni a hagyományokat...
Verus

Névtelen írta...

Mik'

mérges vagyok, mert csak az én kérdésemre nem feleltél!!!
Ha nem pótolod, akkor nem is írok több kommentet! Ennyi.

:-D

ui.: ne feledd a vér szavát!

;-)

dunadan írta...

Te tuti Budapestet és nem Judapestet mondtál a csajoknak?