2008. június 20., péntek

Dani útja haza

Szerencsésen hazaértem, a tervezett időben, késés nélkül. A hazaúton tapasztaltak arra késztetnek, hogy 1-2 kéréssel forduljak hozzátok kedves úton lévő pajtások:

1) Ha egy világváros legforgalmasabb terén próbáltok taxit fogni, a repülőtérre való kijutás céljából, és fél óra várakozás után sikerül, majd miközben tennéd be a csomagod hátra egy nyakkendős 40-es digó ("Szkúzi! Szkúzi!" kinézetű) beül a kocsiba, mire te ráordítasz, erre ő közli, hogy te fél óráig rossz sorban álltál, majd elhajtat... Na, ilyenkor nem tátott szájjal nemelhinni! Hanem a száján keresztül kitépni a tüdejét, ahogy szoktátok! És akkor most a kérésem: Azt szeretném kérni, hogy A NEVEMBEN a kitépett tüdőt alulról a helyére visszahelyezni szíveskedjetek! Köszönöm. (Esetleg, a Perec féle 600 eurós arcgerebenézés is mehet!)

2) Inkább javaslat, mint kérés: Ha egy reptéri terminálban a ti kaputokhoz gyanúsan közel, 10 évesnél fiatalabb emberi lényt láttok, azonnal menjetek ki a check-in-hez és adjátok fel csomagnak! Sokan nem fogják érteni, de lesznek akik megértően bólogatnak majd!

3) Anita integetős képeit kitenni! Anita adapterére vigyázni! ... különben jaj nekem!

Nincsenek megjegyzések: